Промоции

ЗА ПРАЗНИЦИТЕ НА 06,07 И 08.09.2019ГОДИНА
ЦЕНАТА НА ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ Е 180ЛВ.
ДВОЙНА СТАЯ ЗА ДВАМА С ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА.
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА ТЕЛЕФОН 0878557455